*Минималниот износ на сметководствена услуга е 2990 денари месечно.

*Овој калкулатор служи за информативна пресметка. Ве молиме контактирајте не за точен износ.

Доколку е во ред информативната пресметка, испратете ни барање и да почнеме со работа!