• Дали сте сопственик на бизнис?

  ДА      НЕ
За нас

Кои сме и како може да ти помогнеме?

Профитер Консалтинг постои од 2013 година. Наша главна дејност е сметководство. Наша цел е испорачување на квалитетна и професионална сметководствена услуга достапна за сите целосно онлајн.

Што треба да направите?

Зошто profiter.mk?

Дали сте сопственик на бизнис? Дали работите премногу и поради тоа не ја гледате големата слика на вашиот бизнис?

За вас

Што треба да направите?

Донесете одлука дека сакате да бидете дел од нашето среќно бизнис семејство.

Со нашиот модел на онлајн сметководство ќе ја видите "големата слика" на вашиот бизнис и ќе заштедите многу време. Потребно време за имплементација на profiter.mk - онлајн сметководство е 3-5 работни дена.

Колку чини услугата?

Сами пресметајте со помош на информативниот калкулатор. Потоа испратете ни барање за соработка.

Статистика

Фирми што ја користат услугата онлајн сметководство (по дејности)

Трговија
Услуга
Производство
Друго

Што добивате?

Повеќе време 50%
Помалку стрес 75%
Пристап до податоци 24/7 99%
Контрола и сигурност 100%

Информативен калкулатор

*Минималниот износ на сметководствена услуга е 2990 денари месечно.

*Овој калкулатор служи за информативна пресметка. Ве молиме контактирајте нé за точен износ.

Two columns
Vertical
Horizontal

Mесечен надомест за profiter.mk - онлајн сметководство

Вкупно

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}
СЛОБОДНО КОНТАКТИРАЈТЕ СО НАС

Испратете ни барање за соработка и да почнеме со работа!

  profiter.mk

  ДОПОЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

  месец 1000 /ден.

  E-banking

  Ние плаќаме за вас!

  • до 20 плаќања
  денари 2000 /месечно

  E-banking

  Ние плаќаме за вас!

  • од 20 до 50 плаќања
  денари 3000 /месечно

  E-banking

  Ние плаќаме за вас!

  • oд 50 до 120 плаќања